Renault Scenic: scenic met wat kleine elektronica probleempjes

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Na veel ellende met onze vorige scenic(g3 1997),Toch weer voor een scenic maar dan diesel gekozen.
Auto bevalt prima maar heeft wat elektronische probleempjes.
Toen Ik de auto nu 2 weken geleden heb gekocht deed eigenlijk alles het goed alleeen veel problemen met het autoalarm!! echt zo'n honkey tonkey alarm wat pas afging als ik in de auto zat en iemand het portier dicht gooide. Dit alarm eruit laten halen en meteen ook de handsfreekid er uit!!.Nu mijn volgende probleem is dat het klokje en de temperatuur het niet meer doen, verstelbare spiegels niet en de autoradio houd zijn geheugen niet meer vast terwijl die bedrading gewoon klopt!!!Heb alle zekeringen (onder stuur)nagelopen en geen bijzonderheden gevonden(lampje autogordels/deur open branden gewoon) iemand een geniaal idee????

iwan4697

Geplaatst door iwan4697 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 14 jaar geleden

Klokje/temperatuur zal een kwestie van een lampje vervangen zijn. Komt vaker voor.
Radiogeheugen een kwestie van (weer) juist aansluiten. Met het verwijderen van de carkit zal hier een draad vergeten zijn.
Raambediening misschien toch een gevalletje zekering maar op een andere plek of schakelaar defect.

Gr.

iwan4697 (0), 14 jaar geleden

precies wanneer alarm etc verwijdert is kwamen de problemen,schermpje van klokje/temperatuur brand(iets verlicht maar geen beeld af te lezen, raambediening geen problemen maar juist de elek verstelbare spiegels doen het niet meer ook niet handmatig te verstellen!!! voor verwijderen carkit en autoalarm deed alles het!!! in ieder geval bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.