Renault Scenic Phase2 1999: Scenic Type 1 (phase 2) Raam bestuurderskant defect

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Goeiedag,


Raam bestuurderskant wilt niet meer omhoog of omlaag. Bij het omdraaien van de stekker op de raammotor kan hij wel omlaag maar dan weer niet omhoog.

Ik kan wel vanuit bestuurderskant de raam van bijrijderskant bedienen...Daar heeft het geheel dus geen invloed op

Heb me helemaal suf gezocht op het net maar kom wel ongeveer dezelfde problemen tegen maar iedere keer lees ik weer een andere oplossing.

[Wat ik al vervangen heb]

Raamschakelaar (zowel voor links als voor rechts)
Raammotor
Kabelboom in deur

Ik heb tevens met contactspray de aansluiting tussen kabelboom(deur) en carrosserie ingespoten.. Mocht ook niet baten. Wat ik vreemd vind is dat het lijkt alsof ik een pin mis in de aansluiting op de carroserie..

Morgen ga ik in ieder geval de aansluiting in mijn carroserie (die naar de deur loopt) vervangen. Kan iemand mij duidelijkheid verschaffen en wat de beste manier is om dingen uit te sluiten?

Een soort stappenplan?

tunatje

Geplaatst door tunatje (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

tunatje (0), 8 jaar geleden

Ik heb het al voor elkaar gekregen. Boosdoener was een rotte stekker in de carresorie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.