Renault Scenic: Schakelpook gaat heftig naar voor en achter met gas geven en

Bouwjaar: 1999

Ik heb een Renault Scenic gekocht en heb er tot nu toe allemaal ellende mee.
Eerst de airco toen de uitlaat en nu is het de versnellingspook die heen en weer schiet, en daarbij giert de versnellingsbak in de derde(licht) en in de vijfde versnelling erg bij gasgeven.Wie weet wat er aan de hand kan zijn ik dacht zelf aan een motorsteun maar die zit volgens mij niet los. Hij schakelt nog wel soepel en schiet ook niet uit de versnelling. Alvast hartelijke dank, Michel

hiephoi

Geplaatst door hiephoi (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

alexnijs (0), 19 jaar geleden

Het zou zomaar kunnen zijn dat er toch een ophangrubber afgescheurt is. Dat zie je heus niet door even flink aan het motorblok te gaan hangen, je moet er rekening mee houden dat zo'n motor veel sterker is dan die dunne armpjes van ons. Overigens, ik heb zelf ook wel eens een Renault met een hoop ellende gehad(Twingo). De Renault die ik nu heb is gelukkig wel goed.(19) Ik wens je heel veel succes.

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bout van versnellingsbaksteun breekt af dat heb het al vaker meegemaakt.

Hans

hiephoi (0), 19 jaar geleden

Bedankt, Ik heb gekeken maar kon niets vinden. Ik ben naar de dealer gegaan en die zei dat mijn versnellingsbak gereviseerd moet worden. Ik hoopte en hoop nog steeds op een rubber of motorsteun. Al met al ik ben er mooi klaar mee. in ieder geval bedankt voor de reactie's
wederom hartelijk dank, Michel

famvanjan (0), 18 jaar geleden

Hoi Michel,
ik heb het zelfde probleem met mijn versnellingsbak, kan jji mij vertellen wat er uiteindelijk bij jou stuk was?

Jan

lanooy1108 (0), 16 jaar geleden

Hli Michel en Jan,

Ook ik heb dit probleem. Wat is in jullie geval de oplossing geweest?

Gr. John

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

andere bak
dit zijn echt(vullis)bakken die veel problemen geven
gok op n pk type

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.