Renault Laguna: scharnier achterklep Laguna

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: benz 1,6

Ik ben in het bezit van een Renault Laguna 1.6 .Het is géén Grand Tour(station) maar een gewone 5 deurs . Nu is er een scharnierpen van de achterklep sfgebroken.Ben naar de dealer geweest en daar wordt gezegd dat er geen onderdelen te leveren zijn voor de scharnieren.Dus zou er een nieuwe achterklep in gezet moeten worden.Dat gaat meer als 1000 euro kosten.Hoeveel precies heb ik maar niet gevraagd.Heeft iemand dit probleem al eens meegemaakt? En is hier een aanvaardbare oplossing voor?

Jan Boom

Geplaatst door Jan Boom (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Safrane10698 (0), 11 jaar geleden

Er zijn zat laguna's van dat type verkrijgbaar op de sloop. Je kan dus een klep in de juiste kleur kopen, of enkel dat deel aan de auto wat je nodig hebt. Ik zou geen klep kopen van de verkeerde kleur, het spuiten kost dan meer dan de onderdelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.