Renault Laguna: schokdempers

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

nou ik heb een station en nu is mijn vraag van wat voor schokdempers ik er achter moeten zitten, want de achterkant is wat lager dan de voorkant en ik heb ze gister laten na kijken en de monteur zei van dat ze wel in oorde zijn, alleen wist die niet wat voor schokdempers er in moesten hij zei zo iets van je hebt 2 verschillende 1tje die zich zelf regeld kwa gewicht wat er in de auto zit (maar hij wist niet of ze ook voor deze auto bestaan, want sommige volvo's hebben dat wel) en de normale alleen kost de normale 2 keer goedkoper dan 1tje die zich zelf moet regelen daarom zetten mensen vaak de goedkopere.

nou mijn vraag is dus moet ik die ene schokdempers hebben die zich zelf regelen???



mvg ssamsung

ssamsung

Geplaatst door ssamsung (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ik zou eens even naar de garage of dealer bellen..of rij er even langs.

Misschien staat er nog het e.e.a. op de schokbreker waar je wat van af kunt leiden.

Gr Stefan

Erik2804 (0), 14 jaar geleden

Wat is het probleem? Is de wagenhoogte niet goed of deint de wagen als je over een hobbel rijdt?

Wagenhoogte wordt bepaald door de veren. Een demper, dempt de beweging van de veren als je over ongelijkmatigheden rijdt. Gasgevulde dempers komen vanzelf naar buiten maar deze kracht is handmatig eenvoudig te stoppen en tillen de auto dus echt geen centimeters op. Kortom de dempers bepalen niet de wagenhoogte.

Als je nieuwe dempers moet monteren kies dan voor Koni Sport dempers. De prijs is vergelijkbaar met origineel maar geven een veel directer wegcontact dan de originele (zachtere) dempers. Ik ben erg tevreden over de vernieuwde wegligging met de gele Koni's.

ssamsung (0), 14 jaar geleden

als ik rij is er opzich niet egt iets mis, alleen achter is lager dan voren zeker minimaal 5 cm en als die een beetje beladen is dan zakt die best wel ver naar beneden


maar als nog bedankt ik zou dit onthouden wanneer ik ze een keer ga vervangen.


mvg ssamsung

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.