Renault Twingo: Schokken (harde klappen) tijdens het rijden en afslaan

Bouwjaar: 1994

Mijn vriedin heeft anderhalve maand geleden een Renault Twingo gekocht bij een patriculiere handelaar (ik weet ook niet hoe je dat niet, hij is niet aangesloten bij de BOVAG) en heeft er vanaf nu nog anderhalve maand garantie op. Het probleem:
Tijden het rijden gaat de auto wel eens schokken, en het houd dan niet op, soms zijn het hele zware klappen (niet qua geluid maar die schokken)het is eigenlijk levensgevaarlijk, het lijkt wel ofdat je de macht over de auto kwijt bent. Dit probleem treedt niet altijd op, van de 10x dat je ermee gaat rijden doet hij het 8x goed, maar 2x slecht. Heeft iemand weleens meer van dit probleem gehoord, wat kan ik eraan doen?? Ik weet dat er garantie op zit alleen ik heb het idee dat de handelaar een beetje tijd aan het winnen is om de garantie te laten verlopen. Hoop van iemand zo snel mogelijk wat te horen.

BvD,

André

André318

Geplaatst door André318 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sgm (0), 18 jaar geleden

Controleer de verdeler eens op vervuiling, slijtage en/of breuken. De bougiekabels zijn mischien ook zo best niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.