Renault Twingo 1.2: schokkende twingo

Bouwjaar: 1995

Mijn Twingo (gekocht in januari) heeft kuren: bij korte afstanden, waarbij ik een aantal keer voor het stoplicht moet wachten en weer op moet trekken, gaat mijn auto geregeld schokken als ik van stilstand weer wil gaan rijden. 1x gehad dat hij zelfs afsloeg als ik het gaspedaal indrukte. (Wat het vreemde hierbij is dat wanneer je de auto een uurtje ofzo laat rusten, je daarna zonder problemen weer kunt rijden.) Met dat schokken hoor (en voel) je ook de motor vreemd draaien, met een hapering. Ben al een aantal keer naar garage geweest: er is brandstofreiniger in de tank gegooit, de startonderbreker is eraf gehaald, een rubberen ring tussen het gasklephuis en luchtfilterhuis is vervangen (deze was gescheurd)en het huis zelf is gedemonteerd en gereinigd. De garage kan geen oorzaak vinden. ik ben radeloos!!
is er iemand die wellicht weet wat eventueel de oorzaak kan zijn of dit probleem kent?

Jilly

Geplaatst door Jilly (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Guus3892 (0), 19 jaar geleden

Geen scheurtje in het inlaat-spruitstuk ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.