Renault Laguna: Service olieverversen niet te resetten,blijft op stippeltjes sta

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 liter Exspression

Service olie verversen is niet te ressetten.Ook na 10 sec indrukken van schakelaar op de ruitenwisser niet.
Blijft stippeltjes geven en geen cijfers.Melding ;direct olie verversen;komt continu in beeld.Olie is ververst voor de storing en is ok.Bij zelftest van het daschboard komt oliekannetje te voorschijn in rood en melding :geen oliedruk. Wie helpt mij ivm garage bezoek op donderdag 18 maart 2010.

Henk.T.A.C.

Geplaatst door Henk.T.A.C. (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

je moet m niet vast blijven houden maar als deze bv op 30.000 staat loslaten dus op contact zetten dan met het knopje op ruitenwisserhandle naar de onderhoudsteller drukken dan deze vasthouden en loslaten als de km beginnen te knipperen

Henk.T.A.C. (0) PRO, 14 jaar geleden

Als eerste bedank ik Jeroen voor zijn snelle reactie op mijn vraag over het resetten van de servicestand olie verversen.
Het probleem is vanmorgen 18 maart opgelost bij de Renault dealer in Dalen.
Na 10 minuten aan de computer bleek dat de interval van 30000km verdwenen was in het electronische systeem van de auto,dit weer via het Renault programma weer ingebracht en de storing was ook weer verdwenen, hoera.
Het mooiste was dat er niets voor berekend werd door de dealer,dit viel onder service aan de klant,perfect!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.