Renault Clio: SLAAT NIET AAN

Bouwjaar: 2001

hoi techneuten
probleem bij deze auto start wel gedurende 2-10 sec slaat absoluut niet aan en plots valt tijdens het starten de spanning naar de startmotor weg,opnieuw starten zelfde verhaal.
auto is door de dealer opgestart en de monteur heeft naar zeggen vd klant wat gerommeld bij de relaiskast naast de accu en op een gegeven moment lukte het om de auto te starten.monteur heeft advies gegeven om de accu te laten testen,dit heeft de klant bij ons laten doen,tijdens test bleek accu ok maar opladen(logisch dealermonteur was al behoorlijk lang met start probleem bezig geweest)ok zegt de klant wil geen gezeur zet er maar een nieuwe accu in,en daar beginnen de problemen opnieuw zelfde verhaal .mooi zegt renault nu is de schuld van degene die de accu heeft vervangen zoek het maar uit voor ons is de kous af!
wie denkt te weten wat het probleem is??

michel7786

Geplaatst door michel7786 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Als een monteur de klant adviseert om de akku te laten testen, dan doet hij dat toch gelijk????Ga je hem toch niet naar een andere garage sturen.Denk dus dat de klant niet helemaal open is geweest en probeert jou voor de kosten op te laten draaien.Maar dat rommelen bij de zekeringkast is mischien een slechte massa oid.

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

in de relais kast onder de motor kap zitten 3 zwarte relais langs elkaar 1 van die relais is het probleem ik geloof het middelste maar dat weet ik niet zeker komt vaker voor bij de clio meestal bij de diesel motors maar heb ook al eens een bezine binnen gehad met hetzelfde probleem .

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Of je voert sm 4446A uit!

michel7786 (0), 19 jaar geleden

sm 4446a????????????????

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

@abc

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

lees het nu pas dus kan hem maandag even opzoeken weet zo niet welke het is je hoort van me

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi michel
als je me je email adres geeft kan ik kijken of ik die service mededeling kan door mailen het zijn 6 pagina's mischien dat je er iets aan hebt. dennisabc@home.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.