Renault Megane: slecht staionair lopen

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal

26-9-2004 plaatste ik een bericht dat mijn auto slecht stationair liep en veel benzine verbruikte.
Nu drie weken later is dit een heel stuk beter.
Ik heb de bougies vernieuwd, doch dit hielp niet.
Daarna ben ik met injectiereiniger begonnen, wat ik bij een autozaak gekocht had, maar deze hielp niet,schijnbaar vervloog het te vlug.
Ik ben toen naar de Renault garage gegaan en die vertelde mij dat de inlaatkleppen en de injectors vol kool zaten en gaf mij een injectorreiniger wat heel goed geholpen heeft het waren twee flesjes wat je niet bij de handel kunt kopen.Soms loopt hij stationair nog niet helemaal goed,maar dat is bijna niet merkbaar.
Morgen ga ik naar een andere garage waar een vertegenwoordiger injectiereiniger van het merk Forte gaat demonstreren en dit rechtstreeks inspuit.Dit moet schijnbaar zeer goede resultaten hebben en is zo gebeurt.Hoe ze het doen weet ik ook nog niet.
Verder wil ik iedereen bedanken die mij geholpen heeft om dit probleem op te lossen.

Gr Rob

bouchoms

Geplaatst door bouchoms , lid sinds 17 jaar geleden

5 Reacties

abc PRO, 17 jaar geleden

zeker een ide motor

abc PRO, 17 jaar geleden

hoe is het agelopen met de forte toevoeging heb namelijk een laguna met ide motor en loopt ook niet lekker stationair

megane 0307632, 17 jaar geleden

Rob,
Zou je mij kunnen vertellen hoe het is afgelopen? Mijn Megane loopt namelijk ook zeer onregelmatig! Welke injectorreiniger heb je als laatste gebruik?

bouchoms, 17 jaar geleden

Hallo abc en megane 030

Ik ben maandag naar de garage geweest en die man wat de Forte promote was er ook.Doch het ging anders dan als ze mij hadden beloofd en moet donderdag 4 nov terug gaan.Dan wordt het spruitstuk eraf gehaald en dan worden de inlaatkleppen en de ergklep handmatig gereinigd en twee uur in een bad gelegd met Forte.(Als ik het allemaal goed begrepen heb)Hij zou dan weer als nieuw moeten lopen.De laatste injectorreiniger wat ik gebruikt heb is ook Forte (gastreatment staat erop)De nazorgfles is ook van Forte (Fuel systeem cleaner)Ik laat donderdag wel weten hoe het gegeaan is

Gr Rob

leo6506 PRO, 16 jaar geleden

hallo Rob

is het euvel verholpen en wat is er precies nu gebeurt ik heb zelf een megane van 99

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.