Renault Grand Espace 2010: Sleutel in auto

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: F4R W7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

Mijn auto start als ik in de auto ga zitten maar ik kan de sleutel nergens vinden (in de auto). Ik heb er ook gewoon mee kunnen rijden. Ik heb hem met de reservesleutel op slot gezet en na een uur zit hij nog steeds op slot. Loop ik nu een verhoogd risico op diefstal?

LouiseX

Geplaatst door LouiseX (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

De reserve sleutel is niet in de buurt ? Ben je een sleutel kwijt dan?

LouiseX (0), 2 jaar geleden

Heb reservesleutel nog wel, auto daarmee afgesloten maar boekje waarschuwt (terecht denk ik) om sleutel niet in je auto te laten. Als ik de auto met de reservesleutel open, deze sleutel letterlijk in de achtertuin leg en dan in de auto stap start de motor. De ‘hoofdsleutel’ moet er dan dus in liggen maar ik kan ‘m letterlijk nergens vinden… Hij blijft gelukkig wel op slot. Is er een extra beveiliging tegen diefstal mogelijk? Er staat nl ‘laat nooit uw sleutel in de auto achter’🥴

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Toch nog eens goed zoeken dan tussen tunnel en stoel bv.

Heino4267 (225), 2 jaar geleden

Het is ook wel handig om te weten of je de auto al lang hebt en of je recent een sleutel met transponder kwijt bent geraakt.

LouiseX (0), 2 jaar geleden

Dankjewel iedereen, hij is gevonden door mijn dochter, lag onder matje in tussenconsole🙈

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Ja soms is het zo simpel , maar je kunt in iedergeval weer rustiger slapen

Heino4267 (225), 2 jaar geleden

Dat is de beste uitkomst die je je kon wensen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.