Renault Grand Espace 2010: Sleutel in auto

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: F4R W7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

Mijn auto start als ik in de auto ga zitten maar ik kan de sleutel nergens vinden (in de auto). Ik heb er ook gewoon mee kunnen rijden. Ik heb hem met de reservesleutel op slot gezet en na een uur zit hij nog steeds op slot. Loop ik nu een verhoogd risico op diefstal?

LouiseX

Geplaatst door LouiseX , lid sinds 1 maand geleden

7 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

De reserve sleutel is niet in de buurt ? Ben je een sleutel kwijt dan?

LouiseX, 1 maand geleden

Heb reservesleutel nog wel, auto daarmee afgesloten maar boekje waarschuwt (terecht denk ik) om sleutel niet in je auto te laten. Als ik de auto met de reservesleutel open, deze sleutel letterlijk in de achtertuin leg en dan in de auto stap start de motor. De ‘hoofdsleutel’ moet er dan dus in liggen maar ik kan ‘m letterlijk nergens vinden… Hij blijft gelukkig wel op slot. Is er een extra beveiliging tegen diefstal mogelijk? Er staat nl ‘laat nooit uw sleutel in de auto achter’🥴

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Toch nog eens goed zoeken dan tussen tunnel en stoel bv.

Heino4267, 1 maand geleden

Het is ook wel handig om te weten of je de auto al lang hebt en of je recent een sleutel met transponder kwijt bent geraakt.

LouiseX, 1 maand geleden

Dankjewel iedereen, hij is gevonden door mijn dochter, lag onder matje in tussenconsole🙈

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Ja soms is het zo simpel , maar je kunt in iedergeval weer rustiger slapen

Heino4267, 1 maand geleden

Dat is de beste uitkomst die je je kon wensen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Grand Espace of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.