Renault Espace 2004: motor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: V4Y A7, Motorinhoud (cc): 3500, Vermogen (kw): 177

hoi mijne n collega heeft net de auto gekocht is espace 3.5 v6 hij liet hem lopen ik zei nog die loopt echt mooi maar na 3 minuten lopen stopte hij dr mee en niet meer aan te krijgen wegenwacht erbij volgens hem is het de distributie of onsteking die geen stroom krijgt dus niet veel wijzer geworden ben zelf auto monteur geweest geloof dr niks van dat het de distributie is daar hij gewoon mooi liep en hij stopte gewoon dacht geen benzine maar die krijgt hij dus ja weet iemand het probleem bvd gr andre

andresuda

Geplaatst door andresuda (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 1 jaar geleden

Riem niet geknapt ?
Wat heeft de wegenwacht verder gedaan ?

    hoi daar was ik niet meer bij ga eve horen dank je - andresuda (0), 1 jaar geleden

harry4203 (400) PRO, 1 jaar geleden

krukassensor gesneuveld? zou em eerst maar eens uitlezen en wat meetwaarden bekijken. wil niet lulig overkomen, maar een 2004 espace v6 is wel een auto waar veel van kapot kan en gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.