Renault Espace 2016: Storing Turbodruk

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: R9MD4, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 118

De storing begon met de melding op het display: controle inspuitsysteem. Auto naar de garage en die melden dat de auto een storing geeft op de turbodruk. Men zegt dat zij de oorzaak niet kunnen achterhalen.
Dit is een Bosch Car Service garage.....
Kan iemand dit probleem verklaren of wat mogelijk de oorzaak kan zijn????

Bedankt.

MarcelloH

Geplaatst door MarcelloH (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (450) PRO, 1 jaar geleden

Nee, zonder testkast en de auto gaat dat vanachter een beeldscherm niet lukken. ook een foutcode (pcode) zou wel makkelijk zijn. zo'n storing kan zoveel oorzaken hebben, van gescheurde slang/lekke intercooler/defecte egr/ verstoptte uitlaat/defect in aansturing turbo tot een defecte turbo zelf. heeft de garage wel de mogelijkheid gekregen om te zoeken? vindt het wel bijzonder dat ze geen oorzaak kunnen vinden. is de storing permanent aanwezig?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.