Renault Laguna: sleutels

Bouwjaar: 1997

hoi mede techneuten
heb hier een laguna waarvan alle 2 de sleutels niet meer werken.stratvergrendeling type 2
kan wel de noodcode invoeren en dan starten maar de sleutels niet inleren.
ik ontvang wel een signaal op de clip als ik de sleutels bedien.
heb een nieuwe decoder met sleutel koppen besteld maar die krijg ik ook niet aan de gang kan hem niet eens starten met de noodcode.(aan het uiterlijk van de dekoder lijkt het of deze al ooit gebruikt is )iemand tips. bv thanks

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je geen XR25?

Startblokkering moet actief zijn (10 links).Auto op kontakt. G40*code*. Auto van Kontakt. Knop cpv ingedrukt houden. Plippen met sleutels.

Heb het eigenlijk nog nooit geprobeerd met de Clip. Heb je geen storing van tl-lampen oid?

Henri4478 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je hebt een 4 cijferige code zoals ik het lees. Als je contact aan zet (startblokkering snel knipperen) en je voert de code in, tellen met cpv schakelaar. Dan als led constant gaat branden (code goed en geaccepteerd) zet je contact af en druk je de cpv enkele sec. in tot deuren open en dicht klikken. Dan een voor een op afstand bediening drukken, binnen enkele seconden.

succes

Kan ook via clip maar weet zo een twee drie niet hoe precies

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

heb ik alle maal geprobeerd maar werkt niet bedankt voor de reacties

htrautos (0) PRO, 19 jaar geleden

Renault heeft nog wel eens storing in de sleutels. Het kan zijn dat het systeem opnieuw geinitialiseerd moet worden. De dealer weet hoe dit moet.

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

nog even voor de duidelijk heid heb alleen de clip en daar kan ik normaal ook de oudere laguna sleutels mee inleren.
met de oude set(de originele )kan ik wel de noodcode invoeren en de auto starten maar krijg ik de sleutels niet aan de gang ook niet buiten zonder storing van evt tl verlichting.
met de nieuwe set kan ik de nood code niet eens invoeren dus heb vandaag weer een nieuwe set besteld en de oude retour gestuurd .even afwachten dus

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

vandaag een nieuwe decoder(de 3de) gemonteerd en die werkt al beter als de ander 2 alleen kan ik hier maar 1 sleutel op inleren de 2e accepteerd ie niet dus ook nog een nieuwe sleutel kop besteld en nog even afwachten dus

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

accu een nacht losmaken en dan helemaal opnieuw beginnen met de xr 25

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

het heeft even geduurd maar uit eindelijk werkt het dan met behulp van techline .weer een andere dekoder +sleutels gemonteerd (deze dekoder was overigens verzegeld dat waren die ander niet??) en werkt meteen zonder problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.