Renault Laguna: Slot achterklep doet het niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Ik heb een raar probleem met mijn Laguna Break uit 1998. Het slot van mijn achterklep draait door. (Ik heb de auto net dus weet niet goed hoe lang dit probleem bestaat.) Op zich zou dat niet zo erg zijn als de centrale vergrendeling het goed zou doen. Nou komt het: de cv doet het als de achterklep een beetje open staat (20 graden ofzo) prima. Maar als hij verder dicht is (of helemaal dicht) niks meer. Ik hoop dat er iemand is die er meer van weet. Ik heb me al een keer in de achterbak moeten wringen, bekleding moeten loshalen etc.

Gr.

Taco

LagunaBeek

Geplaatst door LagunaBeek (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

AS1 (105), 14 jaar geleden

kan wel eens een draadbreuk zijn bij de doorvoer tussen achterklep en carrosserie.

LagunaBeek (0), 14 jaar geleden

Ja, daar had ik nog niet eens aan gedacht maar het lijkt me heel logisch. Het verklaart de stand van de achterklep. Ik zal eens kijken (en meten). bedankt

LagunaBeek (0), 14 jaar geleden

Beetje laat maar wel zo netjes... Het was idd draadbreuk, solderen en klaar!

dank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.