Renault Laguna: laguna ide wil af en toe niet goed starten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: ide 2.0

zo heel af en toe wil de warme motor van onze auto niet aan slaan direkt krijg ik de melding storing inspuitsysteem .garage geweest melding uitgelezen en sensor vervangen (ik weet even niet welke)helaas is het probleem niet opgelost en blijf ik de storings melding houden de motor loopt mooi rond .maar zo heef af en toe wil ie niet aanslaan (ps als ik een poosje wacht doet ie het weer wel)het lijkt of de motor verzuipt of even ontregelt wordt wie o wie herkent dit ??onder tussen weer garage geweest en nog een sensor vervangen maar helaas.

p.duin1

Geplaatst door p.duin1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

BDP sensor?

p.duin1 (0), 14 jaar geleden

[quote=Safrane10698]BDP sensor?[/quote]
krukas sensor is ook vernieuwd en we hebben het over de bdp sensor gehad maar hij gf aan in de uitlees kast iets anders aan .ga het er toch weer over hebben laat hem desnoods even doormeten de bdp sensor

Sander10757 (0) PRO, 14 jaar geleden

Krukas sensor is hetzelfde als BDP sensor

p.duin1 (0), 14 jaar geleden

[quote=Sander10757]Krukas sensor is hetzelfde als BDP sensor[/quote]
inderdaad ik heb even nagevraagt of de bdp sensor vervangen is klopt deze is vervangen maar ik lees ook dat de kabel en stekker verbinding vervangen moeten worden voor een goed resultaat

ksie2 (0) PRO, 14 jaar geleden

De benzinedruk regelaars geven ook vaak problemen.

p.duin1 (0), 14 jaar geleden

[quote=ksie2]De benzinedruk regelaars geven ook vaak problemen.[/quote]
bedankt voor het mee denken .auto gaat weer naar de garage toe om de stekker verbinding te vervangen van bdp sensor.ps dit schijnt nogal een grote klus te worden ivm mijn type IDE motor hebben het over een completen boom te vervangen.maar alles wijst er bijna op uit dat bdp sensor niet echt naar behoren werkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.