Renault Clio: Soms moeilijk starten clio RS

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

Mijn clio rs ph2 uit 2001 heeft soms de rare gewoonte om niet te starten. Afgelopen week op de camping in frankrijk heb ik minutenlang met tussenpozen moeten starten voordat hij aansloeg. Ik moet er wel bij zeggen dat hij op een hellend terrein stond, of het leek of de benzine helemaal uit de leidingen was gelopen. Ik weet niet of dat ermee te maken heeft. Daarna heeft hij het in diezelfde week nog een paar keer gehad, maar minder ernstig. Het maakte overigens niet uit hoe de auto stond, of met z'n neus omhoog of naar beneden.
Nu terug in nederland heb ik ook het idee dat het iets langer duurt voor hij aanslaat als gewoonlijk. Eenmaal aangeslagen is er niets vreemds meer te bespeuren. Iemand een idee??
Alvast bedankt voor de reactie's

josdm

Geplaatst door josdm (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

waarschijnlijk de bdp sensor +stekker.anders eerst ff laten uitlezen

josdm (0), 14 jaar geleden

Dit probleem kan gesloten worden.
Was inderdaad de BDP-sensor. Is vervangen door een door renault gemodificeerde sensor+stekker

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.