Renault Grand Scenic: soms niet starten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Probleem: auto wil soms niet starten, na even wachten start hij dan weer gewoon. Over starten helpt niet, zit pas een nieuwe dynamo op.
Accu was geregeld leeg, en pas nieuwe startmotor gemonteerd. Heb de auto nog niet in de werkplaats gehad als hij niet wil starten.
Als hij het niet doet en je duwt voor de 1e keer op de startknop, hoor je 2 tikken. Heb bij Renaultdealer laten uitlezen: geen fouten!
Wie kan hier iets over zeggen?

BvD Joseph

Ingelke01

Geplaatst door Ingelke01 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

timhoeks2 (0) PRO, 11 jaar geleden

bedrading?

marcel7031 (0) PRO, 11 jaar geleden

accu? begin simpel.........

Heino4267 (260), 11 jaar geleden

Meet de spanning eens tijdens het starten, als hij normaal start, met een Voltmeter! Wat geeft die aan?

Zet eens vóór het starten je binnenverlichting aan.
Als die zwakker gaat branden tijdens de mislukkende startpoging, wil je startmotor wel starten, maar heeft hij de macht niet meer.
Dan is vaak het anker defect. Afhankelijk van de stand van het anker tijdens de startpoging, start hij de ene keer wel en de andere keer niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.