Renault Laguna: stank airco

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Net na wegrijden een enorme stank vanuit de kachel. Het is niet de muffe lucht die je geregeld ruikt bij verschillende auto's, maar echt een riool lucht. Ik heb al 2 keer met Wyss reiniger het spul schoon gemaakt, zelfs de laatste keer de kachel e.d. voor zover mogelijk is een beetje los gemaakt. Het ontwateringskanaal onderaan de kachelunit is ook open. In het dashboard kastje zit nog een stopje (met airco symbool erop) met een slangetje naar de kachel toe. Waar dient dit voor? Zou het toch vervuiling zijn? Nu hoorde ik ook van een of andere reinigings-bom die je in de auto zet die zichzelf leeg spuit. De airco op recirculeren, even wachten en het is klaar. Heeft iemand hier ervaring mee?

RONNIEVANDIJK

Geplaatst door RONNIEVANDIJK (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

die "bom"is een spuitbus van forte' en werkt goed is alleen niet bij de automaterialen zaak te koop maar wel bij sommige garage bedrijven.
heb je geen last van veel water/condens in de auto?

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het zo erg stinkt dan moet er wel een hele laag water in staan. Daar help geen spuitbus tegen. Zie je de auto wel druppen van onderen als de ac aan staat? Anders kon de afvoer ook nog wel es verstopt zijn.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.