Renault Scenic: start probleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo,

heb een probleem bij het starten van mijn Scenic, de startmotor doet het wel maar het rode lampje op mn dashboard blijft knipperen
wie heeft een idee wat dit kan wezen?

groet Hans

hansvdsteege

Geplaatst door hansvdsteege (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1810) PRO, 11 jaar geleden

Hij slaat dus niet aan , startonderbreker blijft geactiveerd , probeer de reserve sleutel eens.

hansvdsteege (0), 11 jaar geleden

heb dat geprobeerd maar blijft hetzelfde

RPJdeWeert (0), 11 jaar geleden

Controleer eens met een digitale camera of je sleutels een signaal uitzenden. Als dit goed is, haal de ontvanger eens eruit en controleer of deze geen vochtschade heeft door lekkage bij de antenne. Eventueel vervangen door een sloopexemplaar. Kun je zo uitwisselen.
Als dit niet werkt, dan kan het zijn dat de code versprongen is. Je zult hem dan door de dealer opnieuw in moeten laten lezen.

Heino4267 (230), 11 jaar geleden

En intussen kan je rijden (bv. naar de dealer) als je van de dealer de noodcode krijgt die bij jouw auto hoort, plus de manier om die in te voeren.
Elke keer als het contact uit is geweest, moet je dan weer de code invoeren......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.