Renault Espace: Startblokkering hapert

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG

Bij onze Espace van 2000 doet het volgende probleem zich voor:

Bij het op contact zetten blijft de startblokkering er de meeste keren op staan. Rode lampje op dashboard gaat snel knipperen. Startmotor draait wel rond maar motor slaat niet aan. Door een keer of 5 de auto van en op contact te zetten, gaat hij er uiteindelijk af. De ene keer moet je deze handeling vaker doen dan de andere keer.

Ter info: de centrale vergrendeling middels de afstandsbediening werkt niet meer. We openen de auto dus gewoon met de sleutel in de deur.

Iemand een tip?

cadillac1965

Geplaatst door cadillac1965 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Probeer de reserve sleutel eens.

cadillac1965 (0), 14 jaar geleden

Had ik reeds geprobeerd, probleem is gelijk bij beide sleutels.

cadillac1965 (0), 14 jaar geleden

Niemand een idee?

cpescador (0), 14 jaar geleden

De oorzaak weet ik niet, maar wat als oplossing in de regel IN 1 keer werkt is je accupool even loshalen en weer vastzetten. Dan krijgt de startblokkering een reset. Zo krijg ik mijn Laguna tenminste weer aan de praat in zo´n geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.