Renault Clio: starten renault clio

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v E4

Auto start dan wel dan niet. Wanneer het probleem zich voordoet draait de startmotor een aantal slagen en stopt. Ik denk dat er dan geen vonk enof brandstof is want hij slaat dan ook niet aan na diverse keren proberen slaat hij dan wel aan. Het vreemde is dat de startmotor de ene keer slechts 1 keer rondraait en dan weer bv. 5 keer draait. Draait gewoon snel rond geen rare geluiden oid. Volgens klant is er een sensor vervangen ik denk krukas sensor maar volgens mij kan het daar niet aan liggen want dan draait de startmotor gewoon door. Uitlezen geeft ook niets aan.

autopon

Geplaatst door autopon (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

willyvan (5) PRO, 11 jaar geleden

relai controleren naast acuu in zwarte kast

autopon (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=willyvan]relai controleren naast acuu in zwarte kast[/quote]
Welke is het er zitten er een aantal in, auto start nu weer gewoon hoe test ik het relais. Zorgt deze er ook voor dat de startmotor stopt?? wanneer hij loopt

willyvan (5) PRO, 11 jaar geleden

volgens mij midelste effe eruit trekken weet je het

autopon (0) PRO, 11 jaar geleden

relais is vervangen hopen dat hij het blijft doen.

jsmit123 (0), 11 jaar geleden

Beste forumleden,
Mijn Renault Clio 1.4 automaat van 2004 start goed maar direkt daarna valt het toerental terug naar bijna nul om daarna (meestal)weer naar 500 toeren , maar zet ik hem te vlug in d d(drive)
slaat ie af . Wat kan hier het probleem van zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.