Renault Laguna: starten zonder werkende kaart

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

goedendag,

heb een laguna nog bij de klant staan , die 1 kaart kwijt is , en de andere kaart nu dus echt kapot heeft ( waterschade )
nu is mijn vraag is deze auto nu voor nood te starten .? om naar de dealer te komen om de nieuw bestelde sleutels in te leren met de rx 25
op de schadekaart die er nog bij is blijft het knipperlamje van de startonderbreking snel knipperen .
sommigen beweren dat dit mogelijk moet zijn vandaar .
hopende op iemand met een oplossing.

dupi

Geplaatst door dupi (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

15 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

nee niet mogelijk

Heino4267 (255), 13 jaar geleden

Ik meen het volgende te hebben onthouden: Bij de oude Laguna kon je een noodcode invoeren (via de dealer opvragen), maar bij de versies m.i.v. 2000 kan dat niet meer.

Op dit forum moet je even zoeken: minder dan een maand geleden is melding gemaakt van een bedrijf dat defecte kaarten repareert. Als je daarmee snel de defecte kaart aan de gang krijgt (binnen een paar dagen), kan je daarna op je gemak een nieuwe kaart bijbestellen en inleren met de gerepareerde kaart erbij.
Denk er daarbij om dat je tegenwoordig specifieke kaarten moet bestellen bij de dealer, afhankelijk van het autotype. Zomaar gekochte kaarten zijn vaak onbruikbaar.

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

als ik vanacht thuis kom post ik de website van dat bedrijf wel even, heb hem nl in mijn favorieten staan .
zal om ong. 01.30uur zijn
ik dacht dat het "reparatiewinkel ede" was

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

deze repareren volgens mij alleen de schakelaars op de printplaat ,een kaart die niet herkend word door water schade kunnen ze weinig mee ben ik bang

Heino4267 (255), 13 jaar geleden

Dan wordt het óf de gok wagen (reparatiepoging kaart) óf de hulp van een dealer inroepen.......

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

www.reparatiewinkel.nl probeer eerst een telefoontje, dan weet je het.
Succes ermee.

willyvan (5) PRO, 13 jaar geleden

Op Locatie Inlezen Heb Ik Al Vaker Gedaan

Arend de Zwart (0), 13 jaar geleden

@zafira2,2dti

U heeft meerdere keren op problemen met keycards van de Laguna gereageerd. U heeft aangegeven dat voor een fractie (ca. €78,-) van de prijs die in Nederland voor een nieuwe keycard wordt gerekend je in Duitsland terecht kan.
Ook heeft u de reparatiewinkel in Ede aanbevolen.
Kunt u vertellen wat uw ervaringen hiermee zijn?

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

Hallo Arend, ik ben per toeval op de site van reparatiewinkel terecht gekomen via google, maar ik heb er zelf geen ervaring mee vandaar dat mijn antwoord ook was, probeer eens een telefoontje.
Met Duitsland heb ik zelf de ervaring gehad omdat ik er op advies van een ander forum het heb geprobeerd en wat denk je ? gelukt voor ik dacht 81 euro een nieuwe kaart, en het werkt perfect.

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

Oja dat vergeet ik nog, ben je ooit in Frankrijk koop er gelijk je ruitenwisserladen (flexibele) orgineel Renault voor precies de helft van de prijs.

Arend de Zwart (0), 13 jaar geleden

Beste zafira2.2dti (de naam doet vermoeden dat je bent overgestapt op een wellicht meer degelijk merk...?), hartelijk dank voor de adviezen! Ik ga me eerst eens beraden bij de reparatiewinkel; mocht dat niet werken dan zit ik zo in Duitsland.
Ik laat jullie weten wat de uitkomst is want daar zijn meerdere mensen bij gebaat volgens mij.

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

He Arend, foutje van jou kant.
Ben overgestapt van mijn trouwe Zafira op deze 1.9dci Scenic en nog geen minuut spijt gehad hoor, wat een fantastische auto.

Arend de Zwart (0), 13 jaar geleden

Kaycard is teruggestuurd en werkt weer! Voor €35,- is mijn keycard (2 knopjes) van mijn Laguna II gerepareerd bij http://www.reparatiewinkel.nl/
zafira2.2 hartelijk bedankt voor je tip!

Heino4267 (255), 13 jaar geleden

Advies: En nu héél snel een tweede kaart bestellen en laten initialiseren.
Zo'n "waarschuwing / mazzel" krijg je geen tweede keer als deze kaart opnieuw de geest geeft.....

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

he Arend, hartstikke gaaf dat het werkt man,maar er komen bij dat bedrag toch ook nog verzendkosten(aangetekend)zeker? Succes ermee en hoop je misschien nog eens te kunnen helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.