Renault Mégane : startmotor draaid niet rond

sleutel met afstandsbediening werkt auto kan met afstandbed. open gemaakt worden,echter bij kontact maken branden normaal de lampjes die altijd branden maar als sleutel doorgedraaid wordt om te starten gebeurd er niets. spanning gemeten op bendex er komt geen 12 volt op. als er iemand is met wat goede tips om mij op weg te helpen hoor ik het graag.
HET BETREFT EEN MEGANE SPORT COUPE MET AUTOMAAT

vr.gr. Gerrit

gerritroggeveen

Geplaatst door gerritroggeveen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5047 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja dat kan verschillende oorzaken hebben werkt de sleutelherkenning probeer andere sleutel, werkt de schakelaar op de bak want als die b.v aangeeft dat de bak in 1 of r staat start hij ook niet .
succes jan

gerritroggeveen (0), 18 jaar geleden

Hallo jan bedankt voor je reactie ik dacht zelf ook in de richting van de schakelaar op de bak ,0f sleutel herkennning ik denk dat ik bij de bak begin weet jij of de schakelaar makkelijk te verwisselen is als deze het eventueel is.

gerrit

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

als ie de sleutel niet herkent dan gaat de startmotor gewoon rond maar slaat niet aan dus dat kun je uitsluiten.probeer de selectorhendel eens een paar keer op en neer te doen in de versnellingen en probeer het dan eens

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.