Renault Megane: startonderbreker

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

heb een probleem met mijn startonderbreker, renault megane scenic. het knippert, sleutel erin knippert sneller. nog steeds startonderbreker niet vanaf kunnnen halen. leuk om te lezen dat het misschien door de kou komt en naar de garage moet om te resetten. is er geen mogelijkheid om het rijdend naar de garage te brengen?

wie kan me hiermee helpen???

Rusty2010

Geplaatst door Rusty2010 , lid sinds 11 jaar geleden

7 Reacties

renault-monteur PRO, 11 jaar geleden

werkt jouw afstandsbed.?

jan5047 PRO, 11 jaar geleden

je zou even de accu los kunnen nemen helpt weleens(niet altijd)
gr jan

abc PRO, 11 jaar geleden

een scenic van 97 heeft ir en dus kun je hem starten mbv noodcode welke is op te vragen bij de dealer

Heino4267, 11 jaar geleden

En vraag dan ook even hoe je die noodcode invoert, want dat kan een behoorlijke crime zijn als je dat niet precies weet....

Rusty2010, 11 jaar geleden

afstandbediening werk, getest ook dmv camera, ook accu eraf gehaald, wat is een ir en waar moet je de code dan op invoeren? kan het te maken hebben dat wanneer je accu niet optimaal is dat de startonderbreker niet af kan, anders kopp ik straks voor niets een nieuwe accus.
\\\graag hoor ik van jullie

abc PRO, 11 jaar geleden

als de accu te zwak is kan het zijn dat de cv niet werkt en dus de blokkering er niet af gaat,
de code kun je invoeren mbv de knop op het dashboard voor de centr vergrendeling.dit werkt met een knipper code,het lampje van de startbl moet je dan een bepaald aantal keer laten knipperen.
ir is een infra rood sleutel en die heb je want je hebt hem gecontroleerd met een camera.
het kan zijn dat je lekkage hebt via de antenne zodat er water op de ontvanger is gekomen

Heino4267, 11 jaar geleden

Dus de accu in de auto bijladen met een acculader, morgen noodcode opvragen, invoeren, starten en naar de dealer rijden.

Trouwens:
Als het goed is zit jouw binnenverlichtingshouder in het plafond, recht voor de binnenspiegel. De hele binnenverlichting kan je er uit halen (uitklikken of met schroefjes). Dan kijk je rechtstreeks tegen de print van de afstandsbediening aan. Als die nat is of er niet jofel uitziet, weet je meteen de oorzaak van je problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.