Renault Twingo: Startonderbreker werkt niet Twingo

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: D7F

Goedenavond

Ik heb een probleem met een twingo,deze start niet meer doordat de startonderbreker niet meer "uit" gezet kan worden.Dit is het type systeem die je met je handzender moet de/activeren icm je centrale vergrendeling.Klant belde vorige week (sweekends) dat de auto niet meer strarte ,met behulp van de noodcode deze mensen thuis kunnen krijgen. Sleutel besteld en in laten leren bij de dealer.Probleem is alleen dat de sleutel wel werkt (dat zie je door dat je het lampje ziet branden wanneer je de sleutel indrukt) alleen de centralevergrendeling en dus ook de startonderbreker niet werkt. Zekeringen nagekeken bekabeling ook enigsinds.Dealer had de sleutel vrijdag (voetbal) aan het eind van de ingeleerd dus is daar later niet verder naar gekeken,begrijpelijk natuurlijk. Iemand bekend met dit probleem????

ALvast bedankt Bennie

bennie193733

Geplaatst door bennie193733 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

is niet ingelezen....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.