Renault Espace: startonderbreking espace III v6

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 liter v6 automaat

Hallo allemaal,

Mijn startonderbreking is onbetrouwbaar aan het worden:

Vorige week rij ik van huis weg om de kinderen naar school te brengen, niets aan de hand. Ik wil de auto starten bij school: Hij sloeg aan en gelijk weer af. Of hij sloeg helemaal niet aan.
ANWB erbij, en hij zegt startonderbreker defect...

's Avonds startte de auto weer normaal, en heb er weer een aantal dagen mee kunnen rijden zonder problemen. Gisterochtend liet de auto me weer staan, en 's avonds starte hij weer normaal.

Ook vanochtend niets aan de hand.

Normaal gaat het rode ledje bovenin uit wanneer ik de auto start, maar tijdens het probleem blijft het rode ledje knipperen. De reserve sleutel geeft ook geen verandering.

Heeft iemand tips hoe ik dit probleem kan oplossen? Ik ben afhankelijk van de auto en kan me geen problemen veroorloven....

Geplaatst door

ewdijks (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik zou denken dat de ontvanger van de startonderbreking om het contactslot de mogelijke boosdoener is. Is het een sleutel met een batterij erin? Dan zou ik die wel controleren en zo nodig vervangen.

sgm 0

13 jaar

Hoewel ik de batterij onwaarschijnlijk acht, zal ik deze vervangen...

id de ontvanger om het contactslot te vervangen of te omzeilen?

ewdijks 0

13 jaar

ontvanger kun je dacht ik wel vervangen, is NIET te omzeilen

Is daar iets speciaals voor nodig?

Of kan ik gewoon een vervangende ontvanger monteren en klaar?

ewdijks 0

13 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.