Renault Kangoo: Startprobleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dTi

Hallo,

Ik heb een Renault Kangoo uit 2001. Deze kent een startprobleem.

Zodra de auto een nacht buiten heeft gestaan heeft deze smorgens moeite om te starten. Als ik hem dan start en gewoon netjes voorgloei totdat het gloeilampje uit is slaat hij niet aan. Ik draai de sleutel een keer terug naar stand 0 en probeer hem dan weer te startte. Dan slaat de auto met moeite aan. Vervolgens kan ik de auto zo vaak starten als ik maar wil en dat lukt dan ook altijd. Iemand enig idee?

Ik heb de gloeibougie's al gecontroleerd. Deze zijn oke.
Uitlezen met onze testkast lukt niet.

Groetjes,

DennisWitlox

Geplaatst door DennisWitlox (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ramjod (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je geen lucht in het systeem?
Zijn alle leidingen 100% dicht?
Een kleine lek in je lagedrukcircuit kan ervoor zorgen dat je leiding leegloopt waardoor je langer moet doorstarten tot er weer diesel is in de pomp.
Komt vaker voor.
Ander probleem komt ook voor is de pomp zelf die een interne lekkage heeft en zo leegloopt via de retour.

RDJKoops (0) PRO, 10 jaar geleden

moet je even doorverwijzen naar mijn eigen topic zit zelf ook met exact hetzelfde probleem lees even door en kijk hoever je bent
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.