Renault Express: startprobleem

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19

hoy,

ik heb een probleem met mijn express .wagen start perfect met een volle brandstoftank en dit doet hij perfect tot mijn meter op half vol komt dan start hij vanaf hier zeer moeilijk en moet ik blijven starten alvorens motor aanslaat.
Dan terug tanken en hij doet het weer perfect voor ongeveer 250km. dan weer zelfde probleem.weet iemand hier de oplossing voor dit rare probleem.zou het kunnen dat er in de tank een filter zit die verstopt zit?
mvg yves

anjayves

Geplaatst door anjayves (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Express? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

rijd hij wel goed met halve tank?
mvg jerry

anjayves (0), 17 jaar geleden

eens gestart met halve tank rijdt hij ook perfect

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

lijkt lekkage in retour ventiel(terug loopklepje)
zit in retour leiding

anjayves (0), 17 jaar geleden

bedankt voor reactie, maar waar zit ventiel

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik denk eerder dat je aanzuigbuis in de tank verrot is. Dan is ie poreus bovenin de tank. Staat dat deel nu onder het nivo dan zuigt ie prima aan. Maar o wee als de gaatjes tevoorschijn komen, dan zuigt ie lucht aan.

Sytze

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

idd ik denk ook dat de aanzuig buis gescheurd is boven in heb het wel ooit meegemaakt bij een expres,moet je wel even de tank demonteren om er bij te komen

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=sytze]Ik denk eerder dat je aanzuigbuis in de tank verrot is. Dan is ie poreus bovenin de tank. Staat dat deel nu onder het nivo dan zuigt ie prima aan. Maar o wee als de gaatjes tevoorschijn komen, dan zuigt ie lucht aan.

Sytze[/quote]
denk je dan niet dat ie slecht gaat lopen of trekken
mvg jerry

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

als ie eenmaal loopt loopt ie nog niet zo verkeerd en merk je weinig.dit was tenminste zo bij de auto waar ik aan gewerkt heb

anjayves (0), 17 jaar geleden

hoy iedereen,heb zojuist vlotter uit tank gedemonteerd.alles is nog zeer goed(dus buis is zeker niet rot). dus probleem ligt niet aan de mazouttank.
ik heb de vlotter ook met perslucht eens doorgeblazen en alles terug gemonteerd.
dus nu terug afwachten tot tank half leeg is.
eventueel nog andere punten.
alvast bedankt. yves

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

we wachten af

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Express of stel zelf een nieuwe vraag.