Renault Trafic: startprobleem

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 liter

Na een lekke koppakking, bleek ook de distributieriem vrijwel overleden en heel los te staan. Het inlaatspruitstul is dan ook zwart van binnen. Kop gevlakt, nieuwe distributie riem/spanrol en koppakking en bouten. Gemonteerd en alles weer aangesloten. Auto was een vlotte starter, zelfs met de kapotte koppakking.
Starten doet hij nog wel en slaat vrij snel aan maar 3 tellen laten stopt ie er mee, dan niets meer. Pas bijv een dag later idem. Ik heb vonken, gechecked met mijn stroboscoop. Er komt benzine, gechecked met bakjes onder de losse injectoren. Auto heeft 95.000 gelopen.
Diagnose van een amateur: Hij verzuipt? Graag hulp. Ik heb al regelmatig de starthulp van die nieuwe Dodge (reclame) overwogen.
Groet Pieter

eenvoud

Geplaatst door eenvoud (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ksie (0) PRO, 16 jaar geleden

Laat de wagen uitlezen.Ik denk dat er misschien een temp sensor verkeerd is aangeloten.

ARTHUR KOEMAN (0) PRO, 16 jaar geleden

of niet is aangesloten

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

zit er volgens mij een achter op de kop?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.