Renault Trafic: Luchtmassameter Trafic

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci 100 pk

Bij deze auto is de turbo stuk gegaan en de motor op hol geslagen. Na nieuwe turbo gemonteerd, smelten de gloeidraden in de luchtmassameter steeds door, soms na 10 km en soms na 100 km. Alle bedrading en massapunten zijn gecontroleerd op sluiting, inmiddels hebben ze bij een Renault-dealer ook al een nieuwe regeleenheid gemonteerd en ingeleerd. Probleem leek opgelost maar na 130 km valt de auto weer in noodloop en is de luchtmassameter weer kapot. Inmiddels zijn we al toe aan de 5e of 6e luchtmassameter. Weet hier echt niemand een oplossing voor, zit inmiddels met mijn handen in het haar en weet niet meer wat ik hier mee aan moet? Wie helpt mij????

Twan11684

Geplaatst door Twan11684 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MrRiP (0) PRO, 16 jaar geleden

zit ergens niet de bedrading klem ?? zo dat deze sluiting maakt ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.