Renault Megane: startprobleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6E

heb een startprobleem met mijn coupe.
doet zich meestal alleen voor bij een warme motor, of bij een buitentemperatuur boven de 20 graden, enig idee wat dit kan zijn?
alvast bedankt! Marcel

jorjef

Geplaatst door jorjef , lid sinds 13 jaar geleden

4 Reacties

AS1, 13 jaar geleden

heb je de zoekfunctie wel gebruikt?

sjaak r PRO, 13 jaar geleden

bdp sensor en stekker vervangen

jorjef, 13 jaar geleden

iemand enig idee wat het kost om de bdp-sensor en stekker te vervangen?
ps. sjaak bedankt voor je antwoord!

adkart, 13 jaar geleden

ja hoor. moest er vorige week ook aan geloven. sensor was 55 euro ex btw en voor onder de 100 euro was ik klaar inclusief montage
(zelf 5 deurs megane 1.6) Alleen wel gek dat het probleem zich voordoet bij alleen een warme motor. Meestal geeft die bdp sensor ook problemen bij een koude motor. Heb ooit een renault 19 1.8 16v gehad die wel jouw probleem had en daar was het een temperatuursensor in het blok, dus denk zelf eerder dat je het daar in moet zoeken. Weet niet meer wat dat kostte maar denk ongeveer het zelfde. (als het erg veel was geweest had ik het nog wel geweten)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.