Renault Megane: startprobleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6E

heb een startprobleem met mijn coupe.
doet zich meestal alleen voor bij een warme motor, of bij een buitentemperatuur boven de 20 graden, enig idee wat dit kan zijn?
alvast bedankt! Marcel

Geplaatst door

jorjef (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

heb je de zoekfunctie wel gebruikt?

AS1 210

17 jaar

bdp sensor en stekker vervangen

sjaak r 0
badge

17 jaar

iemand enig idee wat het kost om de bdp-sensor en stekker te vervangen?
ps. sjaak bedankt voor je antwoord!

jorjef 0

17 jaar

ja hoor. moest er vorige week ook aan geloven. sensor was 55 euro ex btw en voor onder de 100 euro was ik klaar inclusief montage
(zelf 5 deurs megane 1.6) Alleen wel gek dat het probleem zich voordoet bij alleen een warme motor. Meestal geeft die bdp sensor ook problemen bij een koude motor. Heb ooit een renault 19 1.8 16v gehad die wel jouw probleem had en daar was het een temperatuursensor in het blok, dus denk zelf eerder dat je het daar in moet zoeken. Weet niet meer wat dat kostte maar denk ongeveer het zelfde. (als het erg veel was geweest had ik het nog wel geweten)

adkart 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.