Renault Kangoo 15DCI: Startproblemen Renault Kangoo 15DCI

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

Ik ben in het bezit van een Renault Kangoo 1.5 DCI van 2003. Deze auto heeft inmiddels 110.000 km op de teller staan. Nu krijg ik problemen met het starten indien ik in de auto gereden heb, en het is warm weer, hem parkeer en vrij snel weer wil starten (de motor is dan nog niet afgekoeld). De motor wil dan niet aanslaan en staat tijdens het starten te schudden en te klapperen in de auto. Als je dan een tijdje wacht, en het opnieuw probeert lukt het dan opeens wel. De dealer heeft hiernaar gekeken wist geen oorzaak te vinden. Zijn er misschien mensen die hier ervaring mee hebben?

Tony60

Geplaatst door Tony60 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mgacoupe (0), 15 jaar geleden

heb zelf dit probleem ook gehad met een renault clio dci en deze is van ellende verkocht, ruim een jaar lang gezocht naar het probleem en is door 3 renaultgarages niet gevonden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.