Renault Safrane: startrobleem

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: RN 2.2i

Goedenavond,heb problemen met starten,nadat ie een grote beurt gehad had,wilde hij niet meer starten.Ander computer ingezet,[wel van93.i.v.m startcode,heeft 93 niet nodig]heb ie het een paar weken goed gedaan,tot eergisteren,hetzelfde probleem,nu kwam ik erachter dat als ik de computer ga verleggen,de benzinepomp wel draait,dus je zou zeggen het ligt in de bekabeling,die ik dan ook wil gaan vervangen,er zitten ook andere relais in.is het ook mogelijk de benzienepomp op een andere manier te laten draaien zodat ik niet al de kabels [aleen dus die kabels,die naar de relais lopen] hoef te vervangen?
Alvast bedankt voor de moeite,groetjes hans56

hans56

Geplaatst door hans56 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

onder de computer zit een stekker die moet je er tussen uit knippen en doorsolderen dan is je probleem waarschijnlijk opgelost. stekker zit +- 10cm lager dan de computer onder de steun van de computer

hans56 (0), 17 jaar geleden

Goedenmiddag ABC reactie start-probleem safraan-93
Ik heb de stekker er tussen uit geknipt,en de draden doorgesoldeerd,vreemde was ik had 6 kabels die van de computer naar de schakelaar,maar 4 kabels achter de stekker,waar ik ermaar 2 van kon gebruiken,de + en de -.
Alles werkt,hoop dat het probleem zo opgelost is,Hartelijk Bedankt voor de tip,!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.