Renault Twingo: stinkt naar benzine

Bouwjaar: 1998

Hallo,

Mijn Renault Twingo, bj 11-98 stinkt naar benzine, het komt door de ventilatieroosters naar binnen als ik de aanjager aanzet. Zet ik de aanjager uit, ruik ik niks meer binnen. Het ruikt vooral sterk als ik stilsta. Hij lekt helemaal niks, het verbruik is nog hetzelfde. Wat kan dit zijn en waar moet ik zoeken?

Judith6021

Geplaatst door Judith6021 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

adrian (0), 18 jaar geleden

ik hed toevallig ook dit geval met mijn renault scenic dec 98..sinds 2 dagen ook de auto ineens gaan stinken naar benzine,op eerste zicht geen lekkage,ook niets op de meter.maar ben vannavond mijn auto gaan halen bij de garage,en het was en retour slang die lekkte aan en koppelingtje van 50 euro cent..het sypelde er niet uit maar toch genoeg om heel de auto laten stinken..dus laat dit toch even nakijken!! ik hoop je wat info te hebben gegeven,groeten adrian

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.