Renault Laguna 2003: stoot bij 3100 toeren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: f9q

Hallo,

Ik heb een Laguna grandtour uit 2003,

Storing luchtspleet nokkenas / sensor te groot.
Deze vervangen en bij vervanging distributie riem gelet op luchtspleet tussen tandwiel en sensor deze is inderdaad vrij groot. Kan er niks aan veranderen.

Auto eigenlijk alleen bij 110 en 3100 toeren bok de motor ( valt uit en weer aan ) enorme klap en niet fijn voor de steunen.

Distributie riem is vervangen volgens specificaties en speciaal gereedschap. motor doet het pas na een tijdje rijden dus niet als hij koud is. hoe warmer de motor hoe erger de klacht. na 60 keer een klap gekregen te hebben krijg ik ook storingen op de lucht massa meter ( vind ik eigenlijk niet zo spannend ) eerste storing die terug komt is luchtspleet nokkenastandwiel en sensor te groot..

Nog geen kabels door gemeten, ben met dealer in overleg voor schema's tot vandaag nog niet ontvangen.

Iemand nog een ideetje?

Met vriendelijke groet,

Kevin

Keviin

Geplaatst door Keviin (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.