Renault Scenic: Storingsmelding handrem

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Hallo techneuten,

Aanstaande vrijdag ga ik mijn Scenic inruilen en met de mazzel die ik heb komt er vlak voor het moment supreme nog ff een storing om de hoek kijken.

Het betreft de elektronische storing mbt een defecte handrem. Althans hij geeft de melding, maar hij werkt nog wel gewoon. Nu heb ik al ff op deze site gezocht en hadden ze het over een stekker die onder de bestuurdersstoel zit. Daar zou wel eens vocht bij kunnen komen, nu heb ik daar gekeken en daar bleek inderdaad vocht te zitten.

Maar wat nu te doen? Want daar heb ik verder niets over kunnen lezen. Het is een best grote stekker en is lastig los te krijgen, moet ie met contactspray ingespoten worden of moet ik het alleen droog maken en god zegene de greep of zit er weer een flinke reparatie aan te komen?

Omdat er nog maar een paar dagen te gaan zijn totdat ie ingeruild wordt en het vaak druk is bij de dealers, vraag ik me af of ik nog geholpen kan worden. Zit dus aardig met m'n handen in m'n haar, want wil wel een goede auto inruilen, is er iemand die mij tips kan geven wat te doen of kan iemand mij nog helpen?

Mvg Chris

CvD80

Geplaatst door CvD80 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 10 jaar geleden

Niks aan doen,gewoon melden en inruilen.
Geen stekkers onder stoelen los gaan halen,krijg je alleen maar meer storingen van.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.