Renault Trafic: stotterende trafic van 1989

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1721 cc F1N

Mijn trafic campertje hort en stoot bij constante snelheid en als ik terug schakel, zolang ik gas geef gaat hij als een trein ook is mijn benzine filtertje bijna leeg s'morgens waardoor ik vrij lang moet starten daarna start hij heel goed.
Wat ik al gedaan heeft ,bougies,verdeelkap, bedrading,alle slangetjes nagekeken met wierook eventuele lekken bij de carburateur gecontroleerd ,luchtfilter.benzine filter, alle boutjes en schroefjes van de carburateur nagetrokken.
Vandaag geprobeerd schoke iets uit dan lijkt hij mooi te lopen stationair.
Wie kan me helpen????

kreuk

Geplaatst door kreuk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (5) PRO, 17 jaar geleden

heb je de onstekings timing al nagezien en heeft je auto nog contactpunten zo ja hoe staat het daarmee.

groetjes jan.

kreuk (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je reactie,

De ontsteking is een bendix en niet af te stellen,maar er zit voor aan de dwars balk een zwarte ronde doos waar een kabeltje in gaat die verbonden is lijkt aan de gas kabel van de carburateur.Aan die doos zit ook een slangetje dat op de vacuum van de rem servo aan gesloten is met een t stukje, er zit ook een 3 delig stekkertje aan.Kan dat met inhouden te maken hebben want ik zie of hoor niets aan dat ding ??

AS1 (70), 17 jaar geleden

da's een cruise control

jan T (5) PRO, 17 jaar geleden

maar je kan natuurlijk wel de vooronsteking controleren of die goed staat en of je vervroeging goed is.
en als dat goed is moet je het co gehalte controleren want voor het zelfde geld is die tekrap afgesteld.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.