Renault Trafic: trafic stottert nog steeds

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1721 cc type F1N

Nog steeds aan het zoeken naar de oorzaak.

Nu heb ik vanmiddag gelezen op een R5 forum dat als je de vacuumslang los haalt van de ontsteking [bedix RE 235] het toerental flink moet zakken zo niet dan is de bendix kapot en moet vervangen worden.Bij mij verandert het toerental niet.
Wie kan daar iets van zeggen is dat zo of niet.
Of moet ik het daar niet zoeken ????

kreuk

Geplaatst door kreuk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Waarom begin je een nieuwe topic over hetzelfde probleem?
Is niet bevordelijk voor het overzicht.
Is dit dezelfde motor als in de oude typen R21?

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Hier de originele vraagstelling van Kreuk:
[quote=kreuk]Mijn trafic campertje hort en stoot bij constante snelheid en als ik terug schakel, zolang ik gas geef gaat hij als een trein ook is mijn benzine filtertje bijna leeg s'morgens waardoor ik vrij lang moet starten daarna start hij heel goed.
Wat ik al gedaan heeft ,bougies,verdeelkap, bedrading,alle slangetjes nagekeken met wierook eventuele lekken bij de carburateur gecontroleerd ,luchtfilter.benzine filter, alle boutjes en schroefjes van de carburateur nagetrokken.
Vandaag geprobeerd schoke iets uit dan lijkt hij mooi te lopen stationair.
Wie kan me helpen????[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.