Renault Twingo: stottert slaat af start niet meer, maar een paar uur later wel w

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Goede dag mijn vrouw is inmiddels 2 jaar de trotse eigenaar van een twingo en echt 2 jaar lang geen problemen, nu is zij afgelopen december 4 weken ziek geweest en heeft zij de auto niet gebruikt! Maar oud jaars dag na al die vries kou ging zij boodschappen doen met de twingo de auto starte zonder problemen alleen stotterde/bokde de auto maar dat weet zij aan de kou!
Op de terugweg ging dit zo hard dat de auto afsloeg en niet meer startte.auto afgesleept en thuis gekomen sávonds probeerde ik de auto te starten en natuurlijk starten zonder problemen,en heb ik haar goed belachelijk gemaakt vrouwen......!!
Voor de zekerheid het brandstoffilter vervangen.
Nu van de week reed ik zelf in de twingo en bokte de auto weer maar sloeg nog niet af! Na een boodschap gedaan te hebben weer proberen te starten maar de auto sloeg niet aan.savond zou ik de auto wegslepen maar toch even proberen te starten en jou hoor gelijk weer aan de praat !!
wat zou dit kunnen zijn en waar moet ik eventueel zoeken.

mvgr Iwan

Geplaatst door

iwan4697 (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Vaak is dit een toerentalsensor die warm een slecht signaal af geeft.
Soms is het een bobine of een brandstofpomp die warm wordt en dan niet meer werkt.

Als de auto warm niet wil aan slaan heb je dan wel vonk als je start?
Hoor je de brandstofpomp als je start?

oldford 0
badge

13 jaar

vaak is dit verholpen met een nieuwe verdelerkap en rotor of een BDP-sensor

frank 200 0
badge

13 jaar

Nou bedankt knappe koppen het was de verdelerkap, zaten 2 barsten in ,hoop dat dit alles was tot nu toe nog geen problemen gelukkig!!!

iwan4697 0

13 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.