Renault Laguna: stroom probleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci

hallo,

Mijn laguna 1.9 dci van 2005 geeft geen stroom meer door naar de startknop!!
Zette afgelopen week mijn laguna uit bij een bevriende bovag garage,wil weer weg gaan en de auto doet niks meer. Afstand bediening werk, verlichting radio werkt, batterij is dus niks mis mee. Alleen gaat er geen stroom naar het contact/dashboard!Ook komt er geen klik als de kaart in de lezer geplaatst word. Zekeringen gecontroleerd andere kaart lezer geprobeerd. Auto naar de renault dealer gebracht en ook daar vinden ze niet echt iets,uitgelezen gereset ,van alles los gehad bij de computer/zekeringskast,en ja hij doet het weer. ca 200 euro lichter.
Na een klein stukje (4km) gereden te hebben en uiteraard uit gezet te hebben doet die het dus weer niet meer!!Weer het zelfde probleem,is dit een bekent laguna probleem?
groet Rob

rtrep

Geplaatst door rtrep (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

lijkt me een typisch geval van garantie op reparatie. Verkeerde diagnose gesteld (kan gebeuren) is echter het risico van de dealer, Nadat men het werkelijke euvel gevonden heeft??? noef je alleen nog het vervangen van het defecte onderdeel te betalen...

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

en het onderdeel natuurlijk..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.