Renault Clio: stuur een tandje omzetten,hoe zit de airbag vast?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo,mijn vriendin heeft een renault clio uit 2002,het op één na laatste type zeg maar.
Nou heb we vorige week de auto laten uitlijnen en alles is perfekt,rijdt netjes rechtdoor als je het stuur los laat of remt,misschien heeft dat er wel niets mee te maken maar het stuur staat nu net één tantje te ver naar links zodat het een beetje scheef staat als je recht door rijd.
Nu wil ik zelf wel even het stuur één tandje om zetten maar hoe moet ik dan de airbag los maken van het stuur zodat ik bij de moer kan komen om hem los te draaien?
Ik zie nergens geen boutjes ofzo,als dat lukt dan probeer ik denk ik maar het kabeltje vast te laten zitten anders zal er wel later een foutmelding komen,als dat gaat dan,ik hoop iets te lezen,bedankt zovast.

Cees B

Geplaatst door Cees B (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 16 jaar geleden

stuur kan er maar op 1 stand op.. gewoon terug gaan, uitlijnen niet goed gedaan.

Cees B (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord,goed dat ik dit weet want dan was ik weer aan iets begonnen wat dus niet kan,morgen gelijk even bellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.