Renault Laguna: Stuurbediening en display van radio werken net meer.

Bouwjaar: 1999

Mijn display en satelietbesturng voor de autoradio werken niet meer. Ik heb al deze toestellen gedemonteerd, connectors nagekeken en Kontakt 60 opgedaan om zeker goed elektrischkontakt te hebben. Nog steeds laten zij het afweten. Iemand enig idee waar het probleem dan ligt? Hoe kan ik nog enkele testen doen? Door de connectorn los te maken heeft mijn radio zonder spanning gezeten. Dus moet ik opnieuw code ingeven maar zonder deze toestellen is dit niet mogelijk. Ik vermoed display stuk. Wat kan mij zo'n display kosten?

020568RF

Geplaatst door 020568RF (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Niet toevallig een zekering defect of zo ? Is het zomaar ineens stuk gegaan ?

020568RF (0), 18 jaar geleden

Neen er waren deze zomer enkele malen dat alles werkte maar ook nu zijn sinds begin september ook deze schaarse momenten voorbij.

EvT (0), 18 jaar geleden

Voor zover ik weet heeft de afstandbediening niets met de display te maken.
Zou het niet kunnen dat de radio zelf stuk is? Wellicht ergens een slecht soldeercontact (gezien het haperende wel/niet voorafgaand aan de radiostilte)? Of misschien zelfs een zekering binnen de radio? Ik zou beginnen met een andere radio proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.