Renault Twingo: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2005, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Wij hebben een Renault Twing type 1 uit 2005 . deze heeft het volgende probleem . als de auto boven de 120 km per uur rijdt word het sturen heel licht . het zelfde als wanneer je stil staat . lijkt erop dat de snelheids afhankelijke stuurbekrachtiging dan op maximaal staat . snelheidsmeter geeft wel de juiste snelheid aan en valt niet weg.

|Heeft iemand enig idee wat de oorzaak zou kunnen zijn?

hanssan

Geplaatst door hanssan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Heino4267 (200), 5 jaar geleden

Heb jij niet een "City"-knop die nog aan staat?

hanssan (0), 5 jaar geleden

Zit geen "City" knop op , het zwaarder sturen afhankelijk van de snelheid werk opzich goed todat je boven de 120 km/uur komt . daarboven word het sturen ineens heel licht, ook niet altijd . soms wel en soms niet.

ronny503 (0), 5 jaar geleden

Dit lijkt me een zaak voor de dealer en uit veiligheidsoverwegingen heel snel naar die dealer toegaan want als u met een gang van 120 km per uur een abrupte stuurbeweging maakt dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.