Renault Megane: stuurkolom-combinatieschakelaar

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16V

Deze auto gaf stuurkolomstoring in de display aan, had geen stuurbekrachtiging meer, uitlgelezen, geeft codes 82169,82170 en 82171 aan genaamd stuurkolom-combinatieschakelaar. Gewist, maar storingscodes komen gelijk na rijden weer terug, kan iemand mij helpen? vr gr

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen PRO , lid sinds 19 jaar geleden

2 Reacties

renault-monteur PRO, 11 jaar geleden

waarsch. inwendig defect...

Henk Nobach PRO, 11 jaar geleden

Wat heb je uitgelezen? De UCH of de stuurbekrachtiging? De omschrijving 'stuurkolom combinatieschakelaar' lijkt me een foutcode die uit de UCH komt. Deze foutcode slaat dan op de lichtschakelaar maar is niet de oorzaak van het uitvallen van de stuurbekrachtiging.

Je kan sowieso de aansluitingen en zekeringen op de accupolen controleren en mocht dat niet helpen dan zal je hem moeten laten uitlezen bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.