Renault Megane: stuurkolom-combinatieschakelaar

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16V

Deze auto gaf stuurkolomstoring in de display aan, had geen stuurbekrachtiging meer, uitlgelezen, geeft codes 82169,82170 en 82171 aan genaamd stuurkolom-combinatieschakelaar. Gewist, maar storingscodes komen gelijk na rijden weer terug, kan iemand mij helpen? vr gr

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

waarsch. inwendig defect...

Henk Nobach (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat heb je uitgelezen? De UCH of de stuurbekrachtiging? De omschrijving 'stuurkolom combinatieschakelaar' lijkt me een foutcode die uit de UCH komt. Deze foutcode slaat dan op de lichtschakelaar maar is niet de oorzaak van het uitvallen van de stuurbekrachtiging.

Je kan sowieso de aansluitingen en zekeringen op de accupolen controleren en mocht dat niet helpen dan zal je hem moeten laten uitlezen bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.