Renault Laguna: Temperatuur regeling climate control

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Als de ingestelde temperatuur op de airco unit, welke is voorzien van climate control op 21 graden staat regelt de unit zelf of hij moet verwarmen of moet koelen (schakelt automatisch airco in) en regelt zelf het ventilator toerental. Mijn probleem is dat bij een ingestelde waarde van 21 graden en buiten 25 graden hij vollop begint te verwarmen. tegelijkertijd brandt ook het airco lampje. Wanneer ik de ingestelde waarde terug draai tot 16 graden stopt de verwarming en begint hij te koelen. draai ik hem op 16.5 graden dan begint hij weer vollop te verwarmen. Wat is hier aan de hand??????????? Is hier de binnen temperatuur sensor misschien defect?? en zo ja waar kan ik deze vinden..........
Vast bedankt voor het meedenken

Gertjan

Gertjan 01

Geplaatst door Gertjan 01 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Gertjan3699 (0), 17 jaar geleden

Niemand een idee ???
Gertjan

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

zou idd heel goed deze sensor kunnen zijn, zit achter de kap bij de binnenspiegel. kunnen ze bij de dealer heel makkelijk uitlezen.

limp (0) PRO, 17 jaar geleden

temp sonde in de verdamper bak vervangen en het is opgelost waarschijnlijk wel even laten uitlezen bij een renault dealer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.