Renault scenic: temperatuurmeter dashboard

Bouwjaar: 1997

Onlangs is de waterpomp en een nieuwe thermostaat geplaatst maar nu werkt de temperatuur meter op het dashboard niet meer zoals voorheen (komt nauwelijks van zijn plaats) koel systeem is al diverse keren onder druk gezet en ontlucht kan iemand mij zeggen wat het probleem kan zijn

mike7892

Geplaatst door mike7892 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Sindala (0), 18 jaar geleden

Doet ie het verder wel goed? en wat is nauwelijks, 2 streepjes? want bij mij was toen de thermostaat lek, deze staat nu boven de 3 en de inlaat blaaslucht in de cabine komt op 65 graden voor heen niet boven de 40.

edwin2583 (0), 18 jaar geleden

is het wel de juiste thermostaat geweest?

mike7892 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor jullie reacties ,het was een universele thermostaat +behuizing ineen (compleet)en gat van thermostaat zat aan 1 kant dicht,is nu open gemaakt en het systeem is ontlucht en werkt nu naar behoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.