Renault Megane: temperatuurmeter naast klokje

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 rn

ik heb een renault megane senic uit 98 automaat en hij geeft regelmatig verschillende temeratuur aan varieerend van 11gr tot 48 of hoger tijdens het rijden verspringt hij regelmatig en of dit nu de motor temp is of de buiten temp dat weet ik niet maar soms heb ik het idee dat hij als hij verspringt dat dan ook de automaat niet goed meer loopt er is reeds eerder een verversing geweest van de olie en filter van de automaat bak dit omdat hij niet goed meer door schakelde dat heeft toen heel goed geholpen met dat probleem van het door schakelen wie weet waar ik dit moet zoeken.

met vriendelijke groet leo

tijger1964

Geplaatst door tijger1964 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bieuwke (0) PRO, 12 jaar geleden

de temperatuurmeter is waarschijnlijk van buiten.Het voelertje zit aan de onderzijde van de rechter buitenspiegel.Bij de dealer even een nieuw voelertje bestellen en vervangen.Wat betreft de automaatbak zou ik naar een bedrijf gaan dat bakken reviseert,die hebben de meeste kennis van zaken.Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.