Renault Scenic: Temperatuurprobleem

Bouwjaar: 1999

Ik heb een temperatuurprobleem met mijn Scenic 1.9D bj. 1999 nl. het volgende: bij stadsritten en stationair toerental geen problemen maar als ik op snelweg rijdt dus boven de 100 km/ uur dan loopt de temp. op tot 95-100 gr. De ventilator slaat echter wel aan. graag advies zsm

Edwin2608

Geplaatst door Edwin2608 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

het beste kun je eerst de thermosthaat vernieuwen en contr of de slangen van het koelvloeistofreservoir goed doorstromen

Edwin2608 (0), 19 jaar geleden

Ik ga dit morgen proberen bvd Edwin

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Haha, hoe weet je dit? Er staat geen temperatuur bij de schaalverdeling! Dit is de normale werktemperatuur, de thermostaat gaat pas geheel open bij 89 graden.

Edwin2608 (0), 19 jaar geleden

Ik heb nu de thermostaat vernieuwd, incl. huis deze was deels afgebroken, maar de temperatuur staat nog steeds hoog.
Zowel bij stads- als snelwegritten.
De slangen worden wel warm en stromen goed door. Ook heb ik nu last dat de temperatuurmeter omhoog gaat als ik de aanjager aanzet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.