Renault Megane: texalarm verwijderen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6E

wilde vanmorgen mijn auto gebruiken maar lukte niet.
heb een kastje waarmee ik het alarm moet afzetten dit is een texalarm,ben ik in de auto moet ik 2 keer op de sleutel duwen.
maar tot mijn grote spijt gaat het 1ste kastje niet meer heb er a lnieuw baterijen in gedaan maar doet het niet.
nu is mijn vraag kan ik het alarm eraf halen.en zoja waar zit die en als dat gaat hoe moet het dan verder met mijn sleutel denk dat het de startonderbreker is.
ben heel wanhoppig ben een vrouw die alleen is engeen geld heb voor de garage.kan je mijn helpen zodat ik een bekende van mijn dit kan oplossen.moet maandag weer werken en weet niet hoe ik daar naar toe moet.
aub leg u het mijn goed uit en help me.

kaatje39

Geplaatst door kaatje39 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marco7126 (0) PRO, 13 jaar geleden

als je het wil laten verwijderen laat het door een expert doen anders kun je er later alleen maar meer problemen mee krijgen! en mogen het niet vertellen waar die kastjes zitten wegens inbraak etc
sorry!

anders kan iedereen op dit forum zoeken hoe je die kastjes moet vinden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.